top of page

Ons verhaal... 

Story Fwd is het geesteskind van ondernemers Dajo Hermans en Frank Missoul. Beiden startten in 2021 Forest Fwd op, het bedrijf dat pionierde met het concept van lokale bedrijfsbossen en -natuur en al meer dan 100 hectare nieuwe bedrijfsnatuur in ons land creëerde.


Diverse klanten met wie Forest Fwd natuurprojecten opzette, vroegen de ondernemers om ook communicatief mee te denken over hun duurzaam verhaal. Al snel was zo het eerste zaadje geplant voor een duurzaam communicatiebureau, met een eigengereide aanpak: Story Fwd.


Het bedrijf werkt intussen voor diverse spelers met een breed maatschappelijk verhaal. Het gaat dus over véél meer dan enkel ecologie - iets dat we graag benadrukken. Elk bedrijf dat maatschappelijk relevant is - of wil zijn - heeft met Story Fwd een match!

 

En, omdat impact creëren zoveel méér is dan enkel het zoveelste duurzame verhaal in het nieuws te brengen, hebben we een breed scala van communicatie-expertises in huis. Daarom vormen we een duurzame alliantie met Remy Communication, een strategisch communicatiebureau.

Dajo2-min_edited_edited_edited.jpg

Dajo Hermans

Founder with head & hands

Niels zonder 3-min_edited_edited.jpg

Niels Janssens

Head (and hands) of Content

FF027-min_edited.jpg

Frank Missoul

Impact man & co-founder

Mathilde zonder 3-min_edited.png

Mathilde Krol

Sustainable communication lead

Christophe zonder 3-min_edited.jpg

Christophe Wels

Making things happen

thumbnail_IMG_7498-2_edited.jpg

Katrien Bonne

Storyteller pur sang 

IMG_1005_edited.jpg

Léon Missoul

Web developer

bottom of page